Ma - Do - Vr: 09:00 - 18:00 | Di en Wo: 09.00 - 21.00
Irenelaan 12 Geleen
olgasavelkoul@planet.nl
046-4742302

Microdermabrasie

Informatie behandeling

Uitgebreide informatie

Microdermabrasie is een snelle techniek die het effect van veroudering, invloeden van luchtvervuiling en slechte eetgewoonten op de huidconditie corrigeert.

Microdermabrasie is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode voor het behandelen van kleine rimpels, acne littekens, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën en andere huidonzuiverheden.

Dagelijks wordt de huid in haar natuurlijke peeling proces geblokkeerd. De dode huidcellen blijven op de huid liggen en veroorzaken een doffe huid met een verouderde uitstraling. De Microdermabrasie zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd.

Aluminiumdioxide kristallen schuren de huid superfijn waarna de dode huidcellen afgezogen worden. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, wat resulteert in een zichtbaar en voelbaar gladde en frisse huid.

De Microdermabrasie is bijzonder geschikt voor de futloze, droge en ruwe huid. Het is ook een aanrader tegen acné littekens, een vette huid en de huid die door het zonlicht is beschadigd. Verder pakt het fijne lijntjes en ondiepe rimpels aan.

Microdermabrasie is optimaal effectief in gemiddeld 5 behandelingen, met een interval van 10 dagen.

Meer informatie of een afspraak ?
Neem direct contact op met één van onze medewerkers op 046 – 474 23 02 of per e-mail op olgasavelkoul@planet.nl.