Ma - Do - Vr: 09:00 - 18:00 | Di en Wo: 09.00 - 21.00
Irenelaan 12 Geleen
olgasavelkoul@planet.nl
046-4742302

Liquid Facelift

Informatie behandeling

Uitgebreide informatie

Centre Cosmétique Olga Savelkoul heeft een totaalvisie op schoonheid die anders is dan gebruikelijk. Uit onderzoek blijkt dat 80% van je uitstraling wordt bepaald door de contouren en verhoudingen in het gezicht. Voor een jeugdige uitstraling moeten die in balans zijn. Het gaat om het totaalplaatje en niet om het opvullen van die ene rimpel. De liquid facelift is een unieke injectablebehandeling, waarmee we het volume en de jeugdigheid in uw gezicht terug brengen.

De tijd brengt veranderingen met zich mee
Veroudering is niet alleen ‘skin deep’. We weten allemaal dat de huid dunner wordt en haar elasticiteit en stevigheid verliest, maar dat is niet het grootste probleem. De botten van het gezicht krimpen en het onderhuids vet- en spierweefsel slinken met het klimmen der jaren. Al deze factoren zorgen ervoor dat de huid niet meer strak zit over wat eronder zit. Het resultaat zijn rimpels, schaduwen, holle wangen, een uitgezakte huid en een hobbelige kaaklijn.

Liquid facelift
Gezonde voeding, veel water drinken, regelmatige lichaamsbeweging, goede nachtrust, zonbescherming, niet roken en natuurlijk goede genen, helpen om er zo lang mogelijk goed uit te zien. Maar voor veel mannen en vrouwen komt er een moment dat ze voor de spiegel staan en niet meer tevreden zijn met wat ze zien. Dan is het herstellen van het volume met fillers dé oplossing. De ‘liquid facelift’ (vloeibare facelift) is een niet-operatieve behandeling, waarmee we het volume en de jeugdigheid in uw gezicht weer terug brengen.

Rimpels geven je gezicht karakter
dat werd vroeger vaak gezegd. Nu zijn ze vooral een teken van ouderdom. Toch is het zo dat rimpels en lijntjes je lang niet altijd oud maken. Het gaat namelijk vooral om de uitstraling die iemand heeft. Harmonie en balans in je gezicht zijn bepalend voor een jeugdige uitstraling. Het gaat om het totaalplaatje; om het hele gezicht. Bij deze behandeling komt dus meer kijken dan alleen het opvullen van rimpels en lijntjes. Om het beste resultaat te kunnen garanderen, heb je behalve een scherp cosmetisch oog, vakkundigheid vooral ervaring nodig.

Op maat gesneden combinatie van behandelingen
De liquid facelift behandeling, is een op maat gesneden combinatie van producten en innovatieve opvultechnieken. Een gerichte aanpak met kleine en veilige ingrepen, waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat. We vinden het belangrijk dat u er als uzelf blijft uitzien. De behandeling bestaat uit vier elementen met elk een specifieke aanpak.

  1. Relaxeren; het ontspannen van de spiertjes (bijvoorbeeld een boze of bezorgde uitdrukking ombuigen naar een ontspannen uitdrukking).
  2. Het opvullen van lijntjes en rimpels in het gezicht en zo een negatieve uitdrukking ombuigen naar een positieve uitdrukking (bijvoorbeeld afhangende mondhoeken laten opwippen).
  3. Het herstellen van de contouren en het volume in het gezicht. We brengen de vloeiende lijnen terug in het gezicht.
  4. Revitalisatie van de huid; het verbeteren van een doffe huid.

Het prettige van deze aanpak is dat we de behandelingen kunnen uitvoeren in een tijdspad dat het best bij u past.

Preventieve behandeling, restauratie en mooier maken
De liquid facelift behandeling is geschikt voor elke man of vrouw, ongeacht de leeftijd. De liquid facelift is bijzonder geschikt als preventieve behandeling om verdere gezichtsveroudering tegen te gaan. Als de veroudering al wat verder is, dan herstellen onze artsen de tekenen van de tijd. Maar ook voor het mooier maken is deze behandeling uitermate geschikt. We horen vaak van cliënten dat ze er na de behandeling mooier uitzien dan ze er ooit in hun jonge jaren hebben uitgezien.
Wanneer de gezichtsveroudering al in een vergevorderd stadium is, kan een operatieve facelift nodig zijn. De huid is dan opgestrakt, maar het gezicht heeft vaak nog steeds niet de gewenste uitstraling. Dit komt omdat het gezichtsvolume niet is hersteld. Steeds vaker zien we een combinatie van behandelingen, zoals het ‘shapen’ van een gezicht met vulmiddelen na een traditionele facelift.

De mooiste versie van uzelf
Het zit hem vaak in een aantal kleine dingen. Hangende mondhoeken met een prikje omhoog laten wippen. De hartvorm in het gelaat terugbrengen, waardoor er een sympathiekere uitstraling ontstaat. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Een wenkbrauwlift voor een frisse oogopslag, een optisch verkleinde neus. Allemaal factoren die een wereld van verschil maken.

Met de juiste benadering en de juiste opvultechnieken is veel mogelijk. De artsen van de Centre Cosmétique Olga Savelkoul buigen de natuur zo om dat u weer blij bent met zichzelf. Niet strakgetrokken, maar de mooiste versie van uzelf.