Ma - Do - Vr: 09:00 - 18:00 | Di en Wo: 09.00 - 21.00
Irenelaan 12 Geleen
olgasavelkoul@planet.nl
046-4742302

Over ons

Wie is Centre Cosmétique?
Apparatuur en methodes

Wij werken met de allernieuwste apparatuur, kwalitatief hoogwaardige producten en met de hoogst gekwalificeerde en opgeleide specialisten op het gebied van huid- en lichaamsverzorging en plastische chirurgie. Wij hanteren strenge kwaliteitsnormen.

Onze medewerkers

Alle medewerkers van Centre Cosmétique worden continu getraind en bijgeschoold om zo de kwaliteit te waarborgen. Zij zijn steeds op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden om zodoende de beste behandeling voor uw huid en lichaam toe te passen. Wij volgen regelmatig de nieuwste opleidingen en cursussen.

Anti-aging en huidverzorging

Bij Centre Cosmétique bent u aan het juiste adres op het gebied van anti-aging en huidverzorging, waarbij alles gebaseerd is op vakkundigheid en kwaliteit.
Wij verzorgen schoonheidsbehandelingen, injectables en plastische chirurgie, van een kleine make-over tot een volledig schoonheidsprogramma voor mannen en vrouwen.

Al 35 jaar ervaring

Om de behandelingen te ondersteunen werken wij samen met meerdere plastische chirurgen. Mede hierdoor worden een aantal behandelingen vergoed door zorgverzekeraars. Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond voor Schoonheidsspecialisten (ANBOS).

Skin Coaching

In dit concept wordt uw huid op een vakkundige en grondige wijze geanalyseerd en maken wij voor u een behandelplan op maat al naar gelang uw wensen. Wij werken met de allernieuwste apparatuur welke absoluut veilig is en waarmee u verbluffende resultaten zult zien. Alle onderdelen zijn afzonderlijk, samen of als volledig behandelplan combineerbaar.

Een passende omgeving

In een schitterende omgeving en een rustgevende ambiance kunt u genieten van een ontspannende en vakkundige behandeling. U zult zien dat u als herboren weer de deur uit gaat !

Onze geschiedenis

olgaCentre Cosmétique Olga Savelkoul is al ruim 35 jaar actief op het gebied van huidverzorging en anti-aging en is inmiddels uitgegroeid tot het meest gespecialiseerde en gerenommeerde huidverbeterings- en anti-aginginstituut van Nederlands en Belgisch Limburg.

Wij hopen u binnenkort in ons professioneel instituut te mogen begroeten!

 

Neem contact met ons op
Huidverzorging en anti-aging
Laerbehandelingen
Plastische chirurgie