Ma - Do - Vr: 09:00 - 18:00 | Di en Wo: 09.00 - 21.00
Irenelaan 12 Geleen
olgasavelkoul@planet.nl
046-4742302

Onze merken

Wij werken met de beste producten

Valmont

ValmontLogo

From the clinical environment to cosmetics

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt Valmont vrouwen en mannen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.


Maria Galland

MARIA-GALLAND_Logo_4c

De huid, “mozaïek met een scala aan behoeften”

In haar huis in Parijs opent de Française een “schoonheidsadviesbureau”, waarin ze individuele “schoonheid op maat” aanbiedt. Behandelsystemen, die tegemoet komen aan de behoeften van iedere afzonderlijke huidzone. Ze zijn razend populair en al snel vestigt Maria Galland haar eerste onderzoekslaboratoria en fabrieken. Korte tijd later opent ze haar eerste schoonheidsinstituut op Rue Chateaubriand, een chique avenue in Parijs. Ze presenteert producten en behandelingen onder haar eigen naam.

Vanuit een huis in Parijs de wijde wereld in

Na vele succesvolle jaren, ook buiten de Franse grenzen, trekt deze pionier op schoonheidsgebied zich terug uit de internationaal opererende onderneming en neemt de Klosterfrau Groep MARIA GALLAND PARIS over.

MARIA GALLAND nu

Ondertussen werken meer dan 10.000 schoonheidsinstituten, beautyfarms en spa’s in meer dan 40 landen met de producten en behandelingen van MARIA GALLAND PARIS. Een succes, dat gebouwd is op een jarenlange traditie en een sterke, innovatieve geest als basis heeft. En is nu een van de modernste merken voor instituutscosmetica. Het veelzijdige assortiment van MARIA GALLAND bevat ondertussen naast producten en behandelingen voor lichaam en gezicht onder andere een zonnelijn, een make-uplijn en een speciaal voor de man ontwikkeld behandelconcept – verzorging die een antwoord heeft op alle vragen.


Filorga

Wij hebben voor Filorga gekozen, omdat het een mooie aanvulling geeft op ons huidige assortiment met het prachtige aanbod aan peelingen, mesolift, cryotherapie en fillers.  Deze producten konden wij u voorheen nog niet aanbieden !

Met Filorga voegen wij een medisch ontwikkelde lijn toe aan ons portfolio, die al gebruikt wordt in verschillende klinieken in Nederland.

Het  Franse merk Filorga is opgericht in 1978 en was haar tijd ver vooruit in het gebruik van mesolift, cryotherapie en fillers.

De van oorsprong medische apparatuur – die eerder alleen gebruikt werd door dermatologen en chirurgen – werd al vroeg geschikt gemaakt voor de cosmetische markt, waardoor Filorga de eerste speler was die cosmetisch-medische producten heeft ontwikkeld om aan een groeiende belangstelling te voldoen.

Vandaag de dag staat ouder worden voor velen in het teken van een perfecte verzorging en kan er worden gekozen voor het gebruik van intensieve producten ; we hebben echter ook beschikking over behandelingen met een meer direct zichtbaar resultaat

  • Peeling : Vernieuwing van de opperhuid
  • Mesolift : Geeft glans, stevigheid, elasticiteit en hydratatie
  • Cryotherapie : Vervaagd rimpels en verstevigd de gelaatscontouren
  • Fillers : Rimpels verdwijnen, geeft volume en een verbeterde contour