Ma - Do - Vr: 09:00 - 18:00 | Di en Wo: 09.00 - 21.00
Irenelaan 12 Geleen
olgasavelkoul@planet.nl
046-4742302

Disclaimer

U mag van Centre Cosmétique Olga Savelkoul verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.

Op alle door Centre Cosmétique Olga Savelkoul verstrekte informatie, op de website aanwezige informatie en op de vormgeving van de website, is copyright van toepassing.
Een bezoeker van de Centre Cosmétique Olga Savelkoul mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in Centre Cosmétique Olga Savelkoul opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen, zonder toestemming van de Centre Cosmétique Olga Savelkoul, ook niet via een eigen netwerk.
Alle modellen die op de website van de Centre Cosmétique Olga Savelkoul te zien zijn op de voor- en nafoto’s, zijn cliënten van Centre Cosmétique Olga Savelkoul. Zij hebben uitdrukkelijk aan haar toestemming gegeven voor het gebruik van deze foto’s.
Centre Cosmétique Olga Savelkoul spant zich er voor in, de inhoud van de webpagina’s regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
Centre Cosmétique Olga Savelkoul is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina’s die zijn gekoppeld aan de website van de Centre Cosmétique Olga Savelkoul.
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.